skip to Main Content
(1) 387-8109 info@keramiflor.hu 1037 Bp. Bécsi út 244.
Kerámia Burkolat, A Biztos Választás

Kerámia burkolat, a biztos választás

Tudtad, hogy a kerámia biztonságos, műanyagmentes és teljes mértékben újra hasznosítható?

De mindenek felett gyönyörű, praktikus, autentikus, bárhova lerakható, stílust és értéket ad egy helyiségnek.

Fenntarthatóság, egészség, biztonság

A kerámia, mely természetes formában tartalmaz porcelánt, biztonságos, természetes anyag, mely minden típusú helyiséghez alkalmas.

HIGÉNIKUS

Higénikus és hypoallergén, nem szívja magába a baktériumokat és a szennyeződéseket, teljesen szagtalan. A kerámia a föld leghigénikusabb anyaga, könnyű tisztán tartani általános háztartási tisztítószerekkel.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Hosszú élettartamú, stabil szerkezetű anyag, mely az évek múlásával sem változik.

BIZTONSÁG

Tűz esetén a kerámia nem bocsájt ki sem emberre, sem környezetre ártalmas anyagot, mivel nem éghető.

ERŐS

A kerámia erős anyag, mert nem deformálódik, nem fagy meg és ellenáll a legagresszívabb vegyszereknek is.

SOKOLDALÚ

Sokoldalúan felhasználható, ideális padlón, falon és munkafelületeken is. Számos méretben, színben és felülettel elérhető. Végtelen választékából bármilyen felület burkolása megoldható.

STABIL

Praktikus és stabil, könnyen lerakható üzletekben, éttermekben, irodákban , szállodákban, üzemekben, uszodákban, lakóhelyiségekben egyaránt.

FENNTARTHATÓ

A kerámia fenntartható, a környezetre és az emberi egészségre biztonságos anyag, mely megfelel az európai szabványoknak.

IDEÁLIS

A kerámia ideális választás bármilyen alkalmazáshoz. Ideális teraszokhoz, sétányokhoz, verandákhoz, folytonosság alakítható ki külső és belső burkolat között.
Megfelelő felületet választva tökéletes választás uszodákhoz, szoláriumokhoz, csúszásmentes változata biztonságos vizes helyiségekben is.
Fürdőszobák és konyhák könnyen tisztán tartható, megbízható burkolata.
Vízhatlan felületet képez és ellenáll a tisztítószereknek. Konyhában karcolásoknak és magas hőnek ellenálló munkalapnak alkalmazható.

Ellenállnak az időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak, ezért tökéletes külső falhomlokzatokhoz, még szellőző falak esetén is, mert optimalizálják az épületek hőkomfortját.

Jó hővezető képességének köszönhetően a kerámia ideális padlófűtéshez.

A megemelt kerámia burkolat praktikus és biztonságos használatot tesz lehetővé irodákban, üzletekben és történelmi épületekben kívül és belül egyaránt.

Innovatív és modern designoknak köszönhetően számtalan felületen alkalmazható , megszámlálhatatlan színben és stílusban elérhető , emiatt minden enteriörbe bátran illeszthető , időálló burkolat.

Forrás: https://www.ceramicasantagostino.it/en/ceramic-sure-choice/

Back To Top