skip to Main Content
(1) 387-8109 info@keramiflor.hu 1037 Bp. Bécsi út 244.
KONYHÁK: új ötletek és Inspirációk

KONYHÁK: új ötletek és inspirációk

A konyha mindig is a családi élet központi helyisége volt. A  ház egyik kulcsfontosságú eleme, ezért fontos, hogy funkcionálisan és esztétikailag is megfelelően legyen kialakítva.

A kerámia padló funkcionális és dekorációs elem, amely folyamatosan megújuló inspirációk révén kiegészíti a berendezést.

A kőporcelán – gres porcelán – burkolatok ellenálló felületük miatt bárhol használhatók az épületekben. A jól megválasztott , a konyha stíkusához igazodó padlólapok teljessé teszik a megálmodott enteriört, biztosítják a megfelelő higiéniát a mindennapi életben.

A Rondine gyár burkolatai a megbízható minőségen felül a fahatás természetességét, a cementlapok hangulatosságát, az oxidált fémek finom szépségét kínálják.

Megfelelően kiválasztott burkolatokkal a konyhát saját igényeinkre alakíthatjuk, a családi élet központjává tehetjük azt.

Fény és melegség  – fahatású padlók

Lenyűgöző és változatos  az árnyékolt fahatású gres  padlók színpalettája , ideális azok számára, akik a hagyományos stílus helyett meleg hangulatot keresnek a konyhában .

A Rondine  gyár  ASPEN kollekciója négy árnyalattal kínálja a fa anyagát – a bézs meleg árnyalatától a Brown sötétebb árnyalataikig -, a fény  és a természet erejének  azonnali érzetét teremtve:  az eredmény  északi ihletésű , mégis melegséget sugárzó környezet .

A 20,5×100 és 15×100 méretű gres  „deszkák” teljesen természetes módon reprodukálják a fa erezetét, csomóit és árnyékolását, a  porcelán alapanyag  páratlan ellenállóképességével kombinálva. Ideálisak a gyakran mosott padlókra,  a legnagyobb igénybevételnél is hosszú időn át megfelelnek.

Gres Oxyd: a kortárs formatervezés maximális kifejeződése

A stílusok keveredése a kortárs formatervezés igazi kötelező eleme. Az idővel megkopott felületeket mutató design  természetes eleganciát kölcsönöz a modern konyhának .

A kőporcelán lapok  felületén létrehozott corten-effektus új karaktert kölcsönöz a padlónak és a falnak egyaránt.

Az OXYD vonallal a Rondine  az oxidált fémek eredeti szépségét adja vissza,   a felületek változását, ahogy az idő nyomot hagy rajta. Így keresve utat a régi és az új között a modern konyhában.

Minimál elegancia – cementhatás

A modern, nélkülözhetetlen és kifinomult, a cementhatású csempe lehetővé teszi a konyhai környezet  minimalista,  elegáns kialakítását, amely időálló megoldás. A matt padló  ipari stílust ad a konyha számára, erős vizuális hatással jár.

A MURALES kollekció  a cementhabarcs káprázatos  reprodukciója, az újszerű és szokatlan módon újraértelmezett eredetisége miatt maximálisan jó választás egy modern, elegáns konyhában.

Négy színvariációban (bézs, jég, szürke és sötét),  60×120 cm , 80×80 és 40×80 méretben igazodnak a konyha kialakításához.

A modern, városi hangulatú cementhatású burkolólapok káprázatos lehetőségeket nyújtanak párosítva  azokkal az elemekkel, amelyek játékos motívumokkal díszítik a környezetet. Tökéletes példa a MOMBALES  kollekcióból származó BOMBAY díszítő elem, amely damaszt grafikával dekorálja a felületeket, ideális a felületek díszítéséhez .

Forrás: https://www.ceramicarondine.it/en/style-guide/kitchen-floors-new-ideas-and-inspirations/

Back To Top